Радуканов крои нова схема заради Мораеш

ЦСКА излиза само с един опорен халф срещу Локомотив Пд

Радуканов крои нова схема заради Мораеш
Нова крива схема за­мисля Милен Радуканов за мача с Локомотив Пд, разбра „7 дни спорт". Треньорът на червените обмисля да нареди отбо­ра в постройка 4-3-2-1, известна на Запад като коледно дърво.
 
Причината за смяната на схемата е но­вото попълнение Жуниор Мораеш, който вече точи бутоните за дебюта си с червената фланелка. Такъв нападател като бразилеца няма как да е резерва у нас и Радуканов да прави, да струва, но трябва да му намери място, коментират запознати на Армията.
 
През паузата в първен­ството треньорът обмис­лял вариантите как да на­гласи отбора с Мораеш в нападение, без да пипа другите атакуващи футбо­листи, за да няма сърдити.
 

На Армията се говори, че ЦСКА ще излезе с цялата си мощ в атака срещу Локомотив Пд, като за сметка на това в средата ще играе само един опорен халф. Това ще е капитанът Тодор Янчев. Като външни халфове ще действат Нелсън и Делев. Мораеш ще е на върха на атаката, а зад него ще нападат Платини и Зику. С близка до тази схема Радуканов изигра един от най-силните си ма­чове през пролетта именно срещу Локо Пд (1:0). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки