Атанас Джамбазки: Не знам много за Ботев Враца

За нови футболсти не мога да кажа нищо, но ако има възможност, ще подсилим отбора, заяви специалистът

Атанас Джамбазки: Не знам много за Ботев Враца

Атанас Джамбазки официално е новият старши треньор на завърналия се отново в елитната “А” група тим на Ботев (Враца), предаде кореспондентът на Novsport.com във Враца.

42-годишният спец заменя на поста Сашо Ангелов, който подаде оставка след домакинската загуба с 2:4 от Монтана миналата събота. Лично президентът на врачани Чавдар Атанасов представи новия наставник на отбора на извънредната пресконференция днес.

Договорът на Джамбазки е до края на сезон 2011-2012 г., с опция за продължаване. Негов първи помощник ще бъде Георги Станков. Двамата работиха заедно в Монтана. В началото на януари Станков обаче отиде при брат си Александър в Китай, от където се завърна неотдавна. От досегашния екип на Сашо Ангелов бе освободен единствено помощникът му Тодор Гарев. Илия Вълов остава треньор на вратарите, в треньорския щаб остава също така и бившият футболист на Ботев Светлин Симеонов-Пинчера.

“Не знам много за Ботев, не се надявам бързо да се запозная с момчетата. За нови футболсти не мога да кажа нищо, но ако има възможност, ще  подсилим отбора. Срещу Миньор излизаме с това, което разполагаме в момента”, бяха първите думи на Атанас Джамбазки. По-късно днес той ще изведе отбора за първа тренировка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки