Деянов: Зареден съм с желание за успехи

Методи прави повторен дебют като треньор в школата на ЦСКА днес

Деянов: Зареден съм с желание за успехи

Методи Деянов ще направи повторен дебют като треньор в школата на ЦСКА днес. Той извежда формацията до 19 г. (р. 1997-1998 г.) в първия кръг от Елитната група. Армейците гостуват на Черно море на стадион "Корабостроител" във Варна, а двубоят започва в 18:00 часа. 40-годишният Деянов бе назначен за наставник само преди няколко дни и нямаше много време, за да се запознае с отбора.

 

"Зареден съм със сили и желание за успехи. Радвам се за назначението и се надявам работата ми в ЦСКА да е ползотворна", коментира Деянов пред "Тема Спорт".

 

Неговият отбор замина вчера за Варна и пренощува в морската столица. Допреди няколко седмици гостуване на толкова далечна дестинация щеше да представлява истински организационен кошмар за директора Спас Джевизов, но след ангажирането на Гри-ша Ганчев с клуба в школата вече няма да се чудят откъде да намират пари за своите нужди.

 

Днес 17-годишната формация (р. 1999-2000 г.) на червените също започва участието си в Елитната група. Армейците посрещат в комплекс "Царско село" Берое от 18:00 часа. Треньор е Антон Димитров-Пирожката.

 

15-годишните също ще играят в Елитната група в Югозападната зона. Те започват следващата седмица, а треньор им е Сашо Борисов. Другите трима наставници в школата - Владимир Манчев, Атанас Борносузов и Емил Димитров, ще водят детските набори на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки