Христо Янев: Имаше дузпа за Септември, това повлия на мача

Най-важна е победата, доволен е треньорът

Христо Янев: Имаше дузпа за Септември, това повлия на мача

Треньорът на ЦСКА Христо Янев остана доволен най-вече от крайния успех на тима му за Купата на България над Септември. "Червените" се наложиха на ст. "Българска армия" с 1:0 с гол на Преслав Йорданов в даденото продължение на мача.

"Турнирен мач, в който успяхме да победим. Това е най-важното. Когато изтърваме много положения ще е така.

"Отношението към мача трябва да бъде такова, каквото искаме от тях във всеки турнир. Ако бяхме вкарали в началото, мачът щеше да се развие при нормален сценарий. Сега гледаме напред," анализира Янев.

"Всеки един, който влезе през втората част се раздаде. Доволен съм от представянето на всички. Побеждаваме във всеки мач, така че не трябва да сме негативни към тях.

"Септември са добре групиран в тяхната половина отбор. Противопоставиха ни се, поздравявам ги. Мислим само за следващия мач," допълни специалистът.

"Проблемите ни като цяло дойдоха от това, че някои искаха да се изявяват индивидуално. Трябва да мислят за отбора. На моменти се получават нещата, но подхождахме с неуважение към противника и това не ми харесва."

Янев откровено призна, че в края съдията е ощетил Септември като не е дал дузпа за тима.

"Помислих, че съдията ще свири дузпа(за Септември) в края и то имаше. Ако трябва да бъда честен имаше такава. Това повлия на мача, защото ние вкарахме в следващата атака. Не мога да променя нещата. Не мога да направя нищо, че съдията не я е свирил."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки