Литекс продава Том в Турция

Истанбул ББ иска да събере техничаря с бившия му съотборник Дока

Литекс продава Том в Турция
Ръководството на Литекс ще се раздели с дясното си крило Том през зимата, раз­бра "Тема Спорт". Интерес към бразилеца проявяват ня­колко турски тима. Мени­джъри, работещи с местни отбори, пък постоянно на­блюдават срещите на оран­жевите.
 
C най-голям мерак да има Том в редиците си е Истанбул ББ. През лятото в този клуб бе продаден друг играч на ловчанлии - Дока Мадурейра. Той оставя отлич­ни впечатления с представянето cu go момента. Дока е твърд титуляр от начало­то на сезона и в четири ма­ча е реализирал 1 гол. Тимът му пък е изненадващ лидер в класирането. Истанбул ББ има 10 точки след първите четири кръга, като изпре­варва по голова разлика гран­да Фенербахче. Газиантепспор също е хвърлил око на Том. В Ловеч се надяват да приберат по­не 1 милион евро за правата на техничаря.
 

26-годишният бразилец е вече шести сезон в Литекс. Клубът обаче ще го продаде, за да даде шанс за изява на Роберт Флорес. Уругваецът пристигна в Ловеч с големи надежди, но засега не успява да се утвърди в титулярния състав. След трансфера на Том юношата на Ривър Плейт ще бъде налаган като десен халф. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки