Иво Иванов: Ние сме собственици, можем да сменим всеки (видео)

Винаги поне 10 или 15 имена се спрягат както и за футболисти, така и за треньори на ЦСКА, коментира единият от собствениците на "червените"

Иво Иванов: Ние сме собственици, можем да сменим всеки (видео)

Един от собствениците на ЦСКА – Иво Иванов, отказа да даде яснота около това дали Милен Радуканов ще остане начело на „червените”, предаде репортер на Novsport.com. Иванов бе разочарован от представянето на тима в днешния двубой, като заяви:


„Напълно нормално е всеки отбор да загуби не един мач, а повече мачове да загуби. Но нормално е да играе отборът добре. Не е нормално при този екип, който е създаден, отборът да играе по този начин”.

Иванов също така отказа да даде коментара си за съдийството, а относно спекулациите около името на Милен Радуканов поясни: „В края на краищата ние сме собственици, можем да сменим всеки. Не чакаме издънка, как може да чакаме издънка, след като плащаме заплати. Бюджетът на ЦСКА е колкото на 12 отбора останали взети заедно. Всеки може да бъде сменен в ЦСКА. Не чакаме издънка, искаме отбора да играе”.

Единият от собствениците на „червените” добави, че когато става въпрос за даден пост в ЦСКА, възможностите винаги са много: „Вариант за ЦСКА винаги има за треньор. Винаги поне 10 или 15 имена се спрягат както и за футболисти, така и за треньори на ЦСКА”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки