Мъри Стоилов: Няма как да не искам да се върна в Левски

„Несериозно е Ицо Йовов да е и футболист, и кандидат-кмет”, смята специалистът

Мъри Стоилов: Няма как да не искам да се върна в Левски

Бившият наставник на Левски и националния отбор – Станимир Стоилов, призна в предаването на Крум Савов по Канал 3, че желае един ден да се завърне на кормилото на „сините”.

„Никога не съм казвал, че не искам да се върна да работя в Левски, никога. Левски е отборът, където съм играл 9 години, бил съм и треньор там, разбира се, че искам да се върна и да бъда там. Нито аз, нито Батков сме Левски, защото Левски е над всички”, заяви бившият вече наставник на Анортозис.

Специалистът сподели вижданията си за и за моментната форма на отбора и грешките, които са били допуснати след неговото напускане: „Най-голямата грешка в Левски, след като напуснах бе, че всички се опитваха да омаловажат успехите, които се постигнаха по времето, когато с Наско бяхме в отбора. Всички искаха да направят нещо повече, нещо ново, но нищо не става, защото се работи ден за ден, а така не трябва”.

"Абсолютно несериозно е да се твърди, че Гонзо може да се справи с всичко в Левски, защото никой човек не може. Левски е голям клуб трябват няколко човека, за да го ръководят както трябва. Другото, което ми прави лошо впечатление - не може Ицо Йовов, който е един перфектен футболист, да бъде и кандидат-кмет, Левски не трябваше да позволява това", смята легендата на "сините".

Станимир Стоилов даде и малко яснота около трансфера на Видович в Левски, който според мнозина се оказа пълен провал:„За Видович какво да кажа. Когато отидох в Анортозис той игра титуляр в първите два мача и мога да кажа, че е добър футболист. Просто трябваше да освободя играч на този пост, за да взема друг, той имаше няколко неща за изчистване в играта си. Но дойде в Левски, паднахме от ЦСКА, напрежението си каза думата и го обявиха за провал. Кажете ми само в последните три години в Левски кой млад футболист сме развили”, завърши риторично Мъри. 

Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Извънредно: Левски има нов треньор

Вижте кой ще води „сините“ след Костов

Сираков обяви стъпките на Левски за нов стадион

Това е неизбежен процес, обяви собственикът на "сините"

Премии в Левски за Европа

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки