Скаути на Фулъм пристигнаха у нас за вечното дерби

Представителите на лондончани следят играчи от ЦСКА и Левски, научи Novsport.com

Скаути на Фулъм пристигнаха у нас за вечното дерби

Скаути на английския Фулъм пристигнаха в България за вечното дерби на 11-ия кръг на родната „А” група между ЦСКА и Левски, научи Novsport.com.

Както е известно, 173-ят двубой между двата столични гранда и 130-ия в българския елит, ще стартира днес от 17:45 часа на националния стадион „Васил Левски”. 

Представителите от Острова ще следят и „червени”, и „сини” футболисти, тъй като търсят нови състезатели на почти всички постове, а единственото условие е те да бъдат млади и перспективни.

Все пак, три са основните позиции, от които лондончани се нуждаят в момента. Става въпрос за нападател, централен защитник и крило, разкри един от мениджърите пред нашата медия.

Сериозен интерес за английските агенти представлява крилото на ЦСКА Спас Делев, както и младият нападател Станислав Костов, който попадна в групата, но не е ясно дали ще запише игрови минути.

Освен от Англия, скаути от Гърция и Полша също ще наблюдават мача и по-специално Делев. В медйиното пространство се появиха информации, че гръцкият Олимпиакос е пратил за втори път своя скаут Йоргос Коколакис, който вече наблюдава крилото на ЦСКА в домакинството на Стяуа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки