Сливнишки герой приема Банско на "Герена"

В петък, 11 ноември, от 14:30 часа е мачът от 12-тия кръг на първенството в Западната Б група

Сливнишки герой приема Банско на "Герена"

Сливнишки герой ще приеме Банско на стадион Георги Аспарухов в петък, 11 ноември, от 14.30 часа в мач от 12-тия кръг за първенството на западната Б група. Информацията потвърди Петър Малинов - старши треньор на Сливнишки герой. 

"Всичко е уточнено със СТК на БФС. Знаете, че лицензионната комисия не позволи да играем срещите си на собствения терен в град Сливница и това е причината да митарстваме по българските стадиони. В момента всичките ни футболисти са здрави и очакваме мача срещу отбора на Банско. Ще срещнем 4-тия във временното класиране на западната Б група, който е с 15 точки, а ние сме с 12 и заемаме 7-мото място. При победа на стадион Георги Аспарухов в петък ще се изравним по точки. Очаква ни много тежък мач, но по време на тренировките футболистите подхождат много сериозно и отговорно и обещават да се концентрират до край за да не загубим мача", сподели Петър Малинов. 

В Банско също се подготвят сериозно за мача. В отбора се завърна от изпити Слави Шопов, който е студент в университета в Бургас. Не тренира в момента Самир Аесс, който бе привикан за лагер сбор от селекционера на младежкия национален отбор Михаил Мадански за мача в Австрия. Не тренира и Павел Петков, който е със сериозна контузия. 

"Предстои ни много сериозен мач срещу отбора на Сливнишки герой, който, макар и като новак в западната Б група, дава добри резултати напоследък. В изминалия кръг героите загубиха във Видин от Бдин, а ние завършихме наравно като домакини срещу Чавдар Етрополе. Затова във вторник преди обяд бе изгледа видеозапис на последния ни мач за първенството на западната Б група за да анализираме грешките, допуснати по време на двуоя от всеки един от футболистите, на които бях гласувал доверие. Това се прави за да изчистим както теоретически, а след това и на терена практически грешките ,допускани до момента", сподели Воин Войнов. 

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки