Боендруков: Дойде време да ударим Левски

Членът на Съвета на директорите в Берое Михаил Боендруков е оптимист за неделния двубой срещу Левски в Стара Загора. Срещата със сините е от 16:00 часа.

Боендруков: Дойде време да ударим Левски
Членът на Съвета на директорите в Берое Михаил Боендруков е оптимист за неделния двубой срещу Левски в Стара Загора. Срещата със сините е от 16:00 часа. "Вече 20 години не сме побеждавали Левски под Аязмото. Трябва да направим всичко възможно да постигнем успех. Надявам се всичко да се реши на терена и да няма влияние от странични фактори. Левски и ЦСКА са грандовете на България и мобилизацията срещу тях е много голяма. Така е и сега. За наше съжаление няма да можем да разчитаме на трима основни футболисти - Емил Ангелов, Петър Костадинов и Диян Генчев. За да ги заменим успешно, очаквам пълно себераздаване от всички момчета от първата до последната минута. Защото хората в Стара Загора го заслужават. Радващо е, че провинциалните отбори като нас, Лудогорец и Ботев Враца привличат толкова много публика на стадионите си. Дай Боже, още повече хора да идват на мачовете. Нашата публика е не дванадесетият, а първият играч на отбора. Ще го покаже и в неделя. Можем само да се гордеем с нея", заяви шефът на заралии.
 
Той допълни, че тимът е излязъл от дълбоката криза, в която бе изпаднал, въпреки че в последния кръг загуби с 0:2 гостуването си в Стара Загора. "Сигурен съм, че не може отново да изпаднем в състоянието от началото на сезона. Играчите вече си повярваха и работят както трябва", каза още Боендруков.
 

Той за пореден път изрази безвъзмездна подкрепа към Илиан Илиев, "факт е, че всеки човек може да допусне грешки, но Илиан е капитанът на Берое и всички стоим зад него", категоричен бе той. Шефът на зелено-белите коментира и решението на Дисциплинарната комисия, която не наказа Берое. "Благодаря им, че не лишиха Стара Загора от празника. Все пак глобата, която ни наложиха, не е никак малка и не мислете, че ни е много приятно да я плащаме. Предпочитаме обаче санкцията от 8 хиляди лева, отколкото да няма мач", завърши Боендруков.  

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки