Футболният двубой между отборите на МФ и „Девин“ АД завърши при резултат 9:3

Победителите бяха в следния състав: Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Станислав Славов-Фара, Найден Личев и Николай Милев

Футболният двубой между отборите на МФ и „Девин“ АД завърши при резултат 9:3

Първата среща между футболните отбори на Министерството на финансите и „Девин“ АД завърши при категорична победа за финансистите с 9:3.

Победителите бяха в следния състав: Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Станислав Славов-Фара, Найден Личев и Николай Милев.

Опонентите бяха представени от Ангел Димитров-капитан, Стоян Атанасов, Кристиян Мушатов, Мартин Димитров и Евгени Йорданов.



Началните минути на срещата стартираха с масиран натиск от страна на „Девин“ АД, които поведоха в резултата след пробив и гол на капитана Ангел Димитров.

Това ранно попадение мотивира финансистите и те бързо изравниха чрез гол на Пеев.

Последваха равностойни минути в мача, но отборът на МФ, чрез технични отигравания и пасове, взе голов превес и проби защитата на „Девин“ АД за резултат в края на първото полувреме 6:1 – голове на Пеев (2), по един за Славов, Личев и Кирил Евтимов.  

Втората част стартира с поредица атаки на финансистите, които целяха ранно решаване на играта. Попаденията на Славов и Пеев доведоха до преднината на МФ от 8:1.

Въпреки игровото предимство на отбора, капитанът на съперника Ангел Димитров отбеляза още два гола. Двубоят приключи с красив гол на Николай Милев за крайния резултат от 9:3.

Статистика: за МФ 4 гола отбеляза Велин Пеев, Станислав Славов беше с 2 попадения. По един гол реализираха Личев, Милев и Евтимов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки