Втори албанец в Литекс

Литекс продължава да работи усилено по зимната селекция. В лагера на тима в Свиленград пристигна втори албански футболист.

Втори албанец в Литекс
Литекс продължава да работи усилено по зимната селекция. В лагера на тима в Свиленград пристигна втори албански футболист. Става въпрос за 18-годишен талант, чието име се пази в тайна. Играчът е на проби и съдбата му ще стане известна след края на лагера в южния град.
 
Преди месец шампионите привлякоха друг албанец - Армандо Ваюши, играл за последно във Влазня (Шкодра). Полузащитникът е сред най-добре представящите се футболисти на „оранжевите" в зимната подготовка, като Христо Стоичков го гласи за титуляр в официалните мачове през пролетния сезон.
 
С Литекс продължава да се готви испанецът Хосе Наваро, който дойде от втория отбор на Севиля. Халфът дори игра едно полувреме в контролата с Хеброс (Харманли), но това е прекалено недостатъчно, за да прецени Камата истинските му качества.
 
Вчерашната контрола на ловчанлии в Свиленград пропадна заради тежките условия. Снегът не позволи на отбора да намери подходящ терен, на който да проведе спаринга. Първоначално Литекс трябваше да срещне Нефтохимик, но впоследствие стана ясно, че проверката ще е с местния едноименен отбор.
 

Последната контрола от лагера в Свиленград - срещу Любимец, утре в 11,00 часа, засега остава по план. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки