Пената: Собствениците ме увериха, че до ден-два новите ще дойдат

„Тъмнокожият нападател се включи добре, трябва да го задържим”, обяви в типичния си стил Стратега от Мировяне

Пената: Собствениците ме увериха, че до ден-два новите ще дойдат

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев бе в добро настроение след успеха на „червените” над втородивизионния ФК Биел с 3:1.

Стратега от Мировяне обяви, че очаква поне двама нови футболисти да акостират в тима ден ден-два. Специалистът сподели, че е получил уверението на собствениците на клуба, че ще може да разчита на нови попълнения преди следващата контрола на ЦСКА, която е на 6 февруари, срещу черногорския Будучност (Подгорица).

"Има някакъв срок, поставен от собствениците, така че разчитам той да се спази", коментира Пената. "Трябва да сме доволни от резултата, от играта все още има много какво да се желае.

Нека се има предвид и класата на съперника, все пак е от втора дивизия, но въпреки всичко съм доволен от някои неща. Радвам се най-вече, че по-опитните футболисти се завръщат на терена и може да се разчита на тях.

Виждате разликата, когато Мишел Платини и другият бразилец - Мораеш, са на терена", заяви Стратега, който остана много доволен от изявите на новото попълнение Нджонго Присо, който го впечатлил с играта си.

"Тъмнокожият нападател се включи много добре, трябва да го задържим в отбора", поясни Пенев, но не коментира изявите на каращите проби Рикардо Сапата и Николай Дюлгеров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки