Тодор Колев и Николай Петров подписаха с Етър

„Етър“ направи нов трансферен удар, като си осигури услугите на двама класни футболисти – нападателят Тодор Колев и опорния халф Николай Петров

Тодор Колев и Николай Петров подписаха с Етър
„Етър“ направи нов трансферен удар, като си осигури услугите на двама класни футболисти – нападателят Тодор Колев и опорния халф Николай Петров. Двамата бяха представени на пресконференция днес, преди която Колев парафира договор за година и половина, а Петров – за срок от от 3 години.
 
Тодор Колев е добре познато име, юноша на „Етър“, с който става републикански шампион, през 1999 г. от мъжкия отбор премина в „Левски“, после кариерата му премина през „Спартак“ (Пл), „Левски“, „Марек“, „Славия“, „Алемания“ (Гер), „Арпоел“ (Изр) и „Лудогорец“. Роден е на 8.02.1980 г., има 182 мача и над 80 гола в „А“ група. Колев бе с основен принос за влизането на „Лудогорец“ в „А“ група миналия сезон.
 
Сериозно впечатлява и визитката на полузащитника Николай Петров, който е едва на 23 години, а вече има 108 мача в „А“ група. Юноша е на „Левски“, където започва в мъжкия отбор, после дълго играе в „Славия“, „Спартак“ (Вн), отново „Славия“, „Калиакра“, а есента бе в „Светкавица“, чийто капитан бе и си тръгна след уволнението на треньора Никола Спасов.
 
С привличането на двамата селекцията в общи линии е приключена, въпреки че имаме и още играчи на проби. „Доволен съм от селекцията и се надявам всички да са доволни, сега единствено остава от нас работата и да покажем, че сме най-добрият отбор. Нямам забележки към създадените условия, собствениците правят всичко възможно, за да осигурят най-добрите условия за работа. Не съжалявам за лагера в Сандански, аз не виждам с какво е по-добро времето там, освен с 3-4 градуса. Капитан на „Етър“ ще е Александър Томаш, а втори капитан – Тодор Колев“, заяви старши треньорът Цанко Цветанов.
 
„Имаме по-ясни представи какво се иска, работим вече месец с Цанко Цветанов и има разбиране от двете страни. Нещата вървят в правилна посока. Стараем се да изпълняваме изискванията, подобряваме съблекалните, ще има нова екипировка и всичко необходимо“, увери прокуристът на клуба Стефан Атанасов.
 
Цанко Цветанов обобщи и нивото на подготовката до момента. „Съобразяваме се с времето и липсата на терени, но за радост за първата, беговата част, през първите 20 дни имахме добро време и успяхме да се справим по най-добрия начин. Съжалявам, че не спечелихме срещу „Видима“, защото бяхме по-добрият отбор. Но това е едва първа контрола. Ще играем агресивно и затова е по-трудно, по-лесно е на тези, които практикуват дефанзивен футбол. Сега ни предстоят контролни срещи. Във вторник от 13:30 ч. играем със „Спартак“ (Плевен) в Ловеч, а в сряда гостуваме в Монтана“, каза Цветанов.
 
От пробваните играчи той е отпратил първо Буяр Брис и Юли Прекопуца, а вчера – и Нри Жислен и Салим Лазрег. В „Етър“ има още няколко футболисти на проби. това са Борислав Кралев, нападател и голмайстор на „Марек“, французинът Давид, който е десен бек, вътрешен халф и централен защитник, както и неговият сънародник Кевин, офанзивен халф
 
Подготовка с „Етър“ започна и Наско Апостолов от „Берое“, бивш младежки национал, който играе атакуващ полузащитник.
 
„Гарантирам, че „Етър“ ще играе добър футбол, искам футболистите да се наслаждават на играта, да изпитват удоволствие и се надявам на подкрепата на великотърновци. Да идват на стадиона и да ни подкрепят, за да видят един добър отбор на „Етър“, който побеждава“, завърши Цанко Цветанов.
Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки