Гонят национал заради Фейсбук

Човек трябва да си прави сметка какво пише в социалната мрежа. В това се убеди и бившият младежки национал на Германия Стефано Челоци.

Гонят национал заради Фейсбук

Човек трябва да си прави сметка какво пише в социалната мрежа. В това се убеди и бившият младежки национал на Германия Стефано Челоци. Заради гаф в световния клюкарник 23-годишният футболист бе изхвърлен от "Щутгарт", разкри таблоидът "Билд". Преди 1/4-финалния сблъсък за купата срещу "Байерн", загубен с 0:2, защитникът предложил на приятели безплатни билети в интернет. Понеже Челоци не попаднал в групата за двубоя, решил да остане вкъщи и да се грижи за болната си приятелка Джесика. Разполагал с два билета, решил да ги подари на някой от своите 260 приятели във Фейсбук.

"Някой иска ли два билета за мача с "Байерн"? Подарявам ги", написал бранителят в мрежата миналата сряда по обяд. Един от многото "приятели" на Челоци го издал на клубната управа, явно ядосан, че билетите не стигнали до него. След като разбрал за случая, мениджърът Фреди Бобич изхвърлил играча от първия отбор до второ нареждане. Шефът бил бесен на Стефано Челоци, че предлага билети за ВИП ложата в интернет. От "Щутгарт" отказали да коментират случая. 

Присъединете се към страницата на Novsport.com във Facebook

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки