Черно море иска Димо Атанасов, но Ботев го взима под носа им

Крилото избира до борени часове къде ще играе

Черно море иска Димо Атанасов, но Ботев го взима под носа им

 

Черно море иска да привле­че крилото Димо Атанасов, научи „Тема Спорт". 26-годишният полузащитник е свободен агент, след като разтрогна договора си с Лудогорец. Представители на вар­ненския клуб вече са отправи­ли оферта към играча и в мо­мента очакват неговото решение. Атанасов е имал конк­ретно предложение и от Бо­тев Пловдив, което обаче е отхвърлил.

В момента обаче обратно на тази информация, играчът е в лагера на Ботев (Пловдив), като се очаква още днес да парафира с "канарчетата", ако бързо се разбере за всички детайли около контракта си с шефовете на "жълто-черните".

В случай че бързоногият футболист не се разбере с Ботев и все пак иде при "моряците", то наставникът Стефан Генов планира да го използва като десен външен халф. Трень­орът на Черно море от дълго време търси подходящ изпъл­нител на позицията, на коя­то зейна дупка след напускането на Даниел Георгиев. През есента там бяха изпроб­вани Илиян Капитанов, Румен Николов и дори централният нападател Мирослав Мано­лов, но нито един от тях не убеди с изявите си. В момен­та пък Генов налага венецуелеца Марлон Фернандес. Той обаче се чувства много по-комфортно зад нападателя, където и коефициентът му на полезно действие е много сериозен.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки