Локо София взима бивш халф на Звезда

"Чакаме сръбския халф Владимир Богданович тези дни. Надяваме се да пасне на отбора", призна Георги Марков

Локо София взима бивш халф на Звезда

Отборът на Локомотив (София) е на път да привлече в редиците си миналия през Цървена звезда халф Владимир Богданович, пише "Тема Спорт". Очаква се сръбският футболист да пристигне тези дни в столицата и да подпише договор с "железничарите" до края на сезона.

 

25-годишният Богданович започва кариерата си в отбора от родния си град Слога Кральево, след което през 2001 година Цървена звезда го взима в юношеските си формации. През 2004 година сръбският гранд преотстъпва играча на втородивизионния тогава Йединство. За него Богданович записва 26 мача, като представянето му е оценено положително от треньорския щаб на тима. Въпреки това през следващия сезон футболистът е преотстъпен на Раднички. За отбора от Ниш той изиграва 28 мача. През 2006 година Богданович е даден под наем на елитния Смедерево, за който записва 25 мача и един гол. 
 

След добрите си игри той най-после получава шанс в Цървеназвезда и през сезон 2008/09 дебютира за тима в елита. За сръбския гранд Богданович изиграва 48 мача, в които отбелязва 4 гола. 25-годишният футболист се подвизава и в китайския шампионат с екипа на Ляонинг. Там изиграва 18 мача, в които отбелязва едно попадение. 
 

"Чакаме сръбския халф Владимир Богданович тези дни. Надяваме се да пасне на отбора", призна изпълнителният директор на Локо (София) Георги Марков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки