Левски чака подпис с Грийн до седмица

“Левски” очаква да подпише нов договор със Сержиньо Грийн следващата седмица. Настоящият контракт на холандеца изтича през юни. А сагата “подписва - не подписва” тече без резултат от ноември.

Левски чака подпис с Грийн до седмица
“Левски” очаква да подпише нов договор със Сержиньо Грийн следващата седмица. Настоящият контракт на холандеца изтича през юни. А сагата “подписва - не подписва” тече без резултат от ноември.
 
Разминаването между оферта и искане е минимално - от порядъка на 2000 евро месечно. А “Левски” отказа да предлага повече.
Грийн получи прошка в “Левски” и ще излезе титуляр в защитата за утрешния четвъртфинал за купата с “Локомотив” (Пд). Изваждането на холандеца от тима за неделния дуел с “Монтана” (3:0) изникна сензационно.

“Не е във форма, получи почивка”, обяви треньорът Николай Костов. Но около “Герена” се заговори за връзка между изхвърлянето на Грийн и твърденията за оферта от ЦСКА, както и с отказа на Сержиньо да поднови договора.

В крайна сметка милост споходи “лалето”, но все пак докато не бъдат обявени подписи, развръзка няма...

Пак идната седмица се очакват нови назначения на “Герена”. На Димитър Иванков и Елин Топузаков ще бъдат предложени постове, които не изискват лиценз, какъвто бившите капитани на отбора нямат. Целта е двамата да бъдат в “синята” орбита и след евентуално учение да растат в йерархията на “Герена”.

Ще бъдат назначение и четирима съгледвачи, които ще работят с главния селекционер Дончо Донев. Оферти ще получат бившият треньор на “сините” Ясен Петров и Георги Георгиев, играл в атаката на “Левски”.


На “Герена” умуват дали да предложат премии за победа в четвъртфинала с “Локо”. По принцип в последните сезони бонуси се полагат само за спечелване на купата. Но управата вече върна премиите за отделни мачове в първенството, след като ги отмени есента. И е възможно да има пари и за елиминациите за купата. 

Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Извънредно: Левски има нов треньор

Вижте кой ще води „сините“ след Костов

Сираков обяви стъпките на Левски за нов стадион

Това е неизбежен процес, обяви собственикът на "сините"

Премии в Левски за Европа

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки