Георги Самокишев пропуска един мач за Пирин (ГД)

Бранителят получи пети жълт картон при победата в сряда с 1:0 като гост над Сливнишки герой и ще почива една среща

Георги Самокишев пропуска един мач за Пирин (ГД)

Железният защитник на лидера в Западната „Б” група Пирин (ГД) Георги Самокишев ще пропусне домакинския двубой на своя отбор срещу Чавдар (Етрополе). Бранителят получи пети жълт картон при победата в сряда с 1:0 като гост над Сливнишки герой и ще почива една среща.

 

След изтърпяно наказание на разположение на треньора Яков Папарков ще бъдат Георги Каранейчев и Антон Киров.

 

От началото на пролетния полусезон Пирин  (ГД) постигна минимални победи с 1:0 над Спортист (Своге) и Сливнишки герой след късни попадения на златната резерва Виктор Шишков.

 

В тази връзка наставникът на неврокопчани Яков Папарков не може да похвали своя отбор. По думите му има какво да се желае още от отбора, но всичко това той ще го сподели със своите играчи.

 

В началото на седмицата от Гоце Делчев направиха постъпления двубоят с Чавдар (Етрополе) да се отложи с еднин ден, но от противниковия лагер отказаха. Въпреки това Папарков не смята, че може да има умора в неговия отбор в началото на полусезона.

 

Също така се разбра, че и през тази седмица новите спонсори на клуба няма да се разкрият.

 

Пирин (ГД) е лидер в класирането на Западната „Б” група с 37 точки. Вторият Спорист (Своге) изостава с 6 точки, а Чавдар (Етрополе) е пети в класирането с 21 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки