Локо (Сф) катастрофира в стената Видима (видео+снимки)

Севлиевци измъкнаха първата си победа като гост след 1:0 в столичния квартал "Надежда"

Локо (Сф) катастрофира в стената Видима (видео+снимки)

Аутсайдерът в родната "А" група Видима Раковски успя да победи с 1:0 като гост тима на Локомотив (София) в мач от 19 кръг. Сблъсъкът на столичния стадион "Локомотив" бе доста неатрактивен и с множество непрофесионални изяви, но десет минути преди края дойде часът на резервата Наков, който се разписа и подари трите точки на севлиевци.

В действителност в днешния ден футболистите на Костадин Ангелов показаха повече тактическа зрялост, в сравнение с разгрома с 0:5 от Лудогорец, и, възползвайки се от пропуските на домакините, си тръгват с успеха. Преди мача съставът на Раковски бе най-слабият гост в първенсвото с нито една победа далеч от дома.

Срещата започна с повече активност от страна на домакините, но ясно личеше липсата на идеи в офанзивните действия и на двата отбора. В 6-та минута Даниел Пеев получи нелошо подаване в наказателното поле на гостите, но единственото, което успя да спечели, беше ъглов удар.

В 9-та минута Пеев и Младен Стоев пресираха бранителите в синьо, като Пеев остави кълбото за Стоев, който успя да стреля точно, но твърде слабо в ръцете на вратаря на Видима Ивайло Василев.

В следващите минути Локомотив нападаше, но така и не можа да измисли нещо повече от дългите подавания напред. Футболистите на Антон Велков спечелиха безброй корнери, но не успяха да реализират след изпълнението на нито един от тях.

В 36-та минута „железничарите“ почти успяха да отбележат след центриране от корнер. Топката стигна до Бранеков, който я свали добре пред празната врата, но не се намери кой да я засече във вратата за 1:0.

До края на първата част двата отбора не съумяха да създадат интересни ситуации пред двете врати, а дори и в централната зона. Личеше си желанието на играчите на Костадин Ангелов да играят футбол и да спечелят поне точка, но головата суша се бе настанила трайно на стадион „Локомотив“.

В 51-та минута пред Добрев се откри добра топка за вкарване, но ударът му с глава прелетя в аут. Най-активни за Локо бяха Пеев, Манчев и Стоев, но дори и тяхната игра не беше достатъчна, за да се стигне до така желаното попадение.

В 63-та минута Тафраджийски се възползва от сякаш заспалата отбрана в червено-черни екипи и излизаше на чиста позиция, когато бе повален на земята от Бранеков. Ситуацията бе много спорна, но главният рефер прецени, че не трябва да отсъжда нищо.

В 71-та минута влезлият като резерва Борис Кондев бе сам в пеналта на гостите и можеше да открие от близка дистанция, но вместо да играе със самочувствие и да стреля, той реши да търси свой съотборник назад.

В 81-та минута столичани бяха наказани за пропуските си пред противниковата врата и получиха попадение в своята. Игнатов бе фаулиран по левия фланг на атаката на гостите и последва центриране, при което Димитър Наков се оказа най-съобразителен и вкара за 1:0.

Няколко минути по-късно Тафраджийски остана абсолютно сам срещу Галев, но смехотворният му удар не застраши стража на Локо. В продължението на сблъсъка Игнатов можеше да довърши играчите на Антон Велков с втори гол, но демонстрира много несериозна изява и пропусна да покачи на 2:0. До края чисти голови положения нямаше и Видима извоюва така бленуваните три точки като гост, които са първи за тях през настоящия сезон.

Брахими: Тръгвам си с вдигната глава

Ръководството на "канарчетата" реши да не му предложи нов договор

Официално: Разпуснаха Хебър

Близо 20 дни ще бъде лятната ваканция на „зелените“

Разкритие: Чужденец сменя Белчев в ЦСКА

Това е решението на новите силни хора в клуба

Локо Пд пуска утре абонаментните карти

Има и такива по 1200 лева, вижте всичи категории и цени

Официално: Арда се раздели с 8 футболисти

Лятна чистка в Кърджали, очаква се и треньорска смяна

Защитник на Левски: Хосе няма граница

Ван дер Каап хвали Кордоба пред "Дейли Рекърд"

Венци хвали Илиан Илиев: Куче е!

Президентът на Славия даде рецептата за успех на националния

Обявиха отбора на сезона в Efbet лига

Двама играчи на Лудогорец с най-добри показатели

Данийл Кондраков може да се завърне обратно в българското първенство

Той спечели Купата на Малта със Слиема, но не е сигурен, че иска да остане в този тим

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки