Пирин (ГД) иска да „подреже крилата” на Септември (Симитли)

Домакините от Симитли са окрилени от историческото класиране на полуфинал за Купата на България и отстряняването на ЦСКА

Пирин (ГД) иска да „подреже крилата” на Септември (Симитли)

Лидерът в Западната „Б” група Пирин (ГД) гостува утре от 15.30 часа на Септември (Симитли) в среща от последния втори дял на шампионата.

 

Домакините от Симитли са на крилете на победата, след историческото класиране на полуфинал за Купата на България и отстряняването на ЦСКА. Отборът на Стефан Гошев се представя добре и в шампионата, като записа две победи срещу Сливнишки герой (2:0) и Банско(2:1), и завърши наравно 0:0 със Спортист (Своге). От своя страна гостите от Гоце Делчев са решени да продължат победната си серия от началото на полусезона към заветната цел, промоция в елита. Не случайно старши треньорът на неврокопчани Яков Папарков бе на разузнаване в сряда на стадион „Свети Петър” в Банско, където гостите от Симитли изтръгнаха трите точки в продължението на мача.

 

„Мачът със Септември (Симитли) е един от поредните трудни за нас. Всички срещи в групата са такива. При нас всеки може да победи всеки, и обратното. Отборът на Септември (Симитли) се представя много добре през пролетния полусезон. На крилете на победата са. Натрупаха доста точки и това им дава самочувствие да играят разкрепостено. Ние от своя страна се надяваме на положителен резултат в този мач”, коментира Яков Папрков.

 

До последно младият специалист ще решава дали да включи в групата един от основните си футболисти Румен Лапантов. Защитникът се оплаква от коремен мускул и цяла седмица тренира на облекчен режим. На последната тренировка преди мача днес от 15.30 часа Папрков ще прецени дали да го включи в групата. За мача утре в игра след изтърпяно наказание се завръща друг основен футболист в отбраната на неврокопчани Георги Самокишев, който преди да премине в Пирин (ГД) игра за отбора на Септември (Симитли).

 

Предвид близкото разстояние Гоце Делчев-Симитли се очаква да има сериозна агитка, които да подкрепят гостуващия тим. След този кръг предстои пауза в Западната „Б” група. На 28 март ще бъде теглен жребият за третия дял от шампионата. Първенството се подновява на 7 април (събота). Веднага след като бъде изтеглен жребият Пирин (ГД) ще търси съперник за контрола на 31 март.

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки