Локо (Пловдив) няма загуба като домакин от 10 месеца

Цените на билетите остават непроменени - пенсионерите и учениците ще влизат на стадиона срещу 2 лева, останалите билети са по 3,5 и 8 лв

Локо (Пловдив) няма загуба като домакин от 10 месеца

Локомотив Пловдив се намира в изключително добра серия като домакин. Последната им загуба е от миналия сезон. Тя бе преди 10 месеца - на 14 май 2011 г. от Левски с 2:3. След това обаче черно-белите регистрираха 11 поредни победи във всички турнири.

 

Сред отборите, които надиграха "смърфовете", са ЦСКА, Литекс, Лудогорец и Левски. Това постижение може би се вижда непосилно за доста отбори от родната А група. Но за пловдивското Локо "Лаута" е непревземаема крепост.

 

С помощта на своята вярна публика те са готови да вземат скалпа на всеки отбор от първенството без значение кой е и какъв е бюджетът му.

 

Ръководството на Локомотив Пловдив очаква стадионът да се напълни до краен предел за сблъсъка с ЦСКА. Шефовете чакат на "Лаута" да се съберат около 10 хиляди запалянковци. Цените на билетите остават непроменени - пенсионерите и учениците ще влизат на стадиона срещу 2 лева. Цените на талоните за различните сектори пък са 3, 5 и 8 лева.

 

Полицията в Пловдив също е нащрек около двубоя с армейците. Причината е, че мачът е определян като рисков, защото агитките на двата клуба таят неприязън една към друга.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки