Спартак (Вн) освободи трима

С решение на техническото ръководство на „Спартак”, Иван Александров, Георги Бижев и Мирослав Начев са освободени от отбора, съобщи клубният сайт на варналии. Причините за това не се изтъкват.

Спартак (Вн) освободи трима

С решение на техническото ръководство на „Спартак”, Иван Александров, Георги Бижев и Мирослав Начев са освободени от отбора, съобщи клубният сайт на варналии. Причините за това не се изтъкват. 

„Ще има освободени футболисти. Кои ще си тръгнат, ще стане ясно в близките дни. Заедно с Никола Спасов ще вземем решение на кого няма да разчитаме в заключителните мачове до края на сезона", коментира шефът на соколите Живко Великов преди новината да бъде факт.
 
Играчите няма да бъдат глобявани, тъй като просто няма с какво да ги накажат вече. След нулевото равенство с Добруджа в миналия кръг ръководството спря както заплатите, така и премиите за неопределено време.
 
„Както виждате, с нищо не показват, че трябва да им се плаща", отсече Великов.
 
Иначе според него резултатът в Поморие (0:4) не отразявал реално показаното от двата отбора.
 
„В началото домакините не минаха центъра. Ние изпуснахме няколко изгодни положения, след което набързо допуснахме три гола за 13 минути и всичко приключи. Ясно е, че сме в дупка. Това е нещо нормално за футбола. Трябва да направим всичко възможно обаче най-бързо да излезем от нея и да останем в Б група", завърши ръководителят на соколите. Интересното е, че преди подновяването на шампионата той тръбеше, че целта пред тима е елитът. 

На този етап за напускане на наставника Никола Спасов и дума не може да става. В клуба вярват, че той има възможности да спаси отбора от завръщане в аматьорския футбол.

Също вчера се изиграха някои от мачовете на отборите от детско-юношеската школа на „Спартак”, в първенствата на различните възрастови групи.


Юношите младша възраст – втори отбор (родени 1996 г.), победиха „Шумен 2007” с 4:1 като домакин, в мач от 14 кръг на първенството на варненска област. Головете за варненци реализираха Даниел Димитров – 2, Ивайло Русев и Синан Мехмед.


Децата – втори отбор (родени 1998 г.), загубиха от „Шумен 2007” с 0:2 като домакин, в мач от 14 кръг на първенството на варненска област.

Децата от трета група - втори отбор (родени 2000 г.), завършиха наравно – 1:1 с „Добруджа” като гост, в мач от 13 кръг на първенството на варненска област. Гола за варненци реализира Данаил Димов.  

Николай Митов: Надхитрихме Монтана, това беше целта

Петър Колев се поколеба на въпрос дали ще остане на „Огоста“

ОБЗОР: Септември е на точка от завръщане в елита

Монтана остава във Втора лига, Марек си осигури поне бараж

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки