Ясен Петров: Трудно е с голобради юноши

"Ще се борим докрай за Европа", довери още наставникът на Левски

Ясен Петров: Трудно е с голобради юноши
Старши треньорът на Левски - Ясен Петров, остана разочарован от днешната загуба с 2:3 от тима на Локомотив (Пловдив). Срещата се игра на стадион "Локомотив" и бе от програмата на 27-ия кръг на родната "А" група. 
 
"Доста интересен и луд мач, който за съжаление загубихме. Ние сме си виновни за поражението, допуснахме доста елементарни грешки. Поведохме комфортно, това, което бяхме заложили като капани се получи до втория ни гол. След това приехме нещата прекалено в своята половина, а пък и трите гола са плод на наши грешки", заяви наставникът на Левски след края на сезона. 
 
"Имаме много проблеми, трябва да сменяме състава в движение, трудно е. Виждате, че и резервите ни са голобради юноши, но няма друг начин. При всички положения обаче ще се борим до край за местата даващи право на участие в евротурнирите. Имахме възможност да вкараме трети гол през първата част, но не успяхме. Имах страхотно много проблеми с контузени играчи, но дори и в този си вид бях убеден, че ще успеем да вземем мача. ", каза още пловдивския Джанини.

"Не бяхме достатъчно ефективни в средата на терена, но бяхме задължени да запазим преднината си и да се приберем на почивка с поне гол аванс. Не успяхме да решим проблемите си в хода на срещата и в крайна сметка загубихме", допълни Петров. 
 
"За мен не е логично при толкова футболисти, ние да разчитаме на юношите да обърнат мача. Младите момчета, които влязоха днес се стараха доста, нямам претенции към тях", продължи наставникът на "сините". 

"И аз не искам да играем защитно след 20-ата минута, но не мога да си го обясня", завърши Ясен Петров.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки