Ганчев: Момчетата се стараха

След срещата с Ботев (Враца) старши-треньорите на двата отбора застанаха пред медиите. Наставникът на домакините Ивко Ганчев бе разочарован от загубата, но подчерта че е доволен от старанието и показаното на терена от футболистите си. Beroe Online предлага пълна стенограма на пресконференцията.

Ганчев: Момчетата се стараха

След срещата с Ботев (Враца) старши-треньорите на двата отбора застанаха пред медиите. Наставникът на домакините Ивко Ганчев бе разочарован от загубата, но подчерта че е доволен от старанието и показаното на терена от футболистите си. Beroe Online предлага пълна стенограма на пресконференцията.

"Неприятен завършек на последния домакински мач. Не успяхме да победим отбора на Ботев (Враца), но определено не мога да бъда разочарован от това, което показаха моите футболисти. Смятам, че се стараха и от първата до последната минута се мъчиха да спечелят този двубой и да завършим по най-добрия начин последното си домакинство. Но определено ахилесовата пета на нашият отбор са пропуските пред вратата и това ни изигра лоша шега. Видяхте, че имахме доста положения, вие по-добре сте ги отразили. Отбора на Ботев (Враца) с една контраатака в началото на второто полувреме и след наша грешка в средата на терена успя да отбележи от дузпа. И при второто слизане към нашата врата едно неправилно подреждане до някъде в защитата и допуснахме втори гол. Жалко е, но пак казвам - момчетата се стараха и съм доволен от това, което показаха днес", заяви в началото Ганчев.

"Смятам, че Тошко Христов се умори и му се загуби играта, която показа през първото полувреме. Тогава определено беше най-активния, но през второто започна да влиза в средата на терена, не където му е силната страна и може би това бе причината за смяната му. Стремяхме се със свежи сили да застрашим повече противника, искахме победата до последната минута", каза старши-треньорът.

"Не съм съгласен с вас за Стефан Велев. Стефко се опита през първото полувреме, работеше доста в средата на терена, отдадоха му се добри топки, изигра ги. През второто полувреме може би заради негативния резултат се загуби неговия ритъм на игра, но смятам, че показа една добра игра. Иван Горанов за няколко дни му се насъбраха двама мача и ако при това положение ако го бяхме взели днес за пет дни да играе три мача смятахме, че няма да бъде пълноценен. А до някъде и това което показа в Елитната група може би е причината да не попадне", допълни шампионът от 1986 година.

"Има време да разберете впечатленията ми от португалеца на проби. Днес пътува за София, утре му е полета за Португалия. За него в последствие ще преценим как ще процедираме. Веднага след двубоя с Миньор пускаме футболистите по празниците. На 28 май ще ги извикаме тук следобед, все още не сме уточнили час. Тогава ще разговаряме с всеки един и ще им се раздадат програмите за подготовка през почивката", каза Ганчев.

Наставникът сподели и очакванията си от последният шампионатен мач с Миньор в Перник: "Независимо, че не са напред в класирането през вторият полусезон са шлагерът на първенството, успяха да победят Левски, ЦСКА, направиха равен с Литекс, днес и с претендента за купата Локомотив (Пловдив). Смятам да направим един добър двубой и да завършим по най-добрият начин първенството".

Ивко Ганчев бе помолен да коментира евентуалното намаляване на броя на отборите в елита: "Смятам, че това не е правилно сега по простата причина, че това не може да се съобщава 1-2 кръга преди края. Според мен това ще донесе доста смут в редиците на футболният съюз".

"Работим върху селекцията, изградили сме някакви контакти за наблюдение върху футболисти. Но сега нали разбирате, че има още един мач и не е етично спрямо футболистите да казваме на кои постове ще привличаме футболисти. Има постове в които определено ни трябва малко повече класа, за да имаме малко повече самочувствие. Ще видим към кой пазар ще се обърнем, от където намерим. Все още няма нещо определено. Пак казвам - водим преговори и разговори с футболисти, наблюдаваме ги и вече след като свърши първенството ще съобщим имената им ако се стигне до договор. На 28 май ще е ясно на кои футболисти няма да разчитаме", завърши бившият вратар.
 

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки