Осакатените "моряци" загубиха от лидера Левски с 0:4

"Сините" разбиха варненци на изкуственото игрище на "Герена"

Осакатените "моряци" загубиха от лидера Левски с 0:4

 

С много кадрови проблеми и без 7 основни футболисти, юношите старша възраст на Черно Море допуснаха тежка загуба с 0:4 като гости на лидера Левски в среща от 31-ия кръг на Елитната група до 19г., играна на изкуствения терен на „Герена“.

Въпреки проблемите младите „моряци“ показаха зъби и бяха абсолютно равностойни на „сините“ в първите 40 мин. от двубоя, като дори можеха и да поведат в резултата. След две хубави контраатаки близо до гол бяха Атанас Илиев и Кристиян Димитров, но топката така и не се оплете в мрежата.

Точно обратното – в 40-та минута стражът на варненци Николай Кирчев трябваше да вади коженото кълбо от своята врата – 1:0 за Левски, а в 65-та преднината на домакините набъбна на 2:0. В последните 10 мин. „Моряците“ рухнаха тотално и получиха нови два гола, последният от които обаче бе доста спорен, тъй като според наставника Тодор Каменов топката не е преминала голлинията.

След двубоя младия специалист сподели, че без 7 основни футболисти, със само 2 резерви и един вратар е било доста трудно варненци да се противопоставят на лидера в групата. Той все пак допълни, че ако „моряците“ бяха оползотворили двете положения в началото, развоят на мача е щял да бъде съвсем различен.

Черно Море’19: Николай Кирчев/ Костадин Иванов (75‘ Веселин Тисовски)/ Мартин Богданов/ Преслав Дошков/ Виктор Митев/ Станислав Николов (75‘ Иво Богданов)/ Никола Найденов/ Бекир Расим/ Кристиян Димитров/ Атанас Илиев/ Диян Малчев
———————————————————————————————–
Децата на „Черно Море“ родени 1997г. пък прегазиха с 4-0 състава на „Дунав“ Русе в плейофна среща и се класираха за 1/8 финалите на Държавното п-во в тази възрастова група. По два гола за младите „моряци“ отбелязаха национала Даниел Димитров и Стефан Ненков. Треньор на тима е Николай Кънчев. Неговите възпитаници продължават да не знаят що е то загуба, като са с 20 победи от 20 мача в Североизточната зона и голова разлика 122-5.

 

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Черно море ще бъде без Даниел Димов срещу Локо (Пловдив)

Той изпитва болка в бедрото

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки