Лудогорец се изправя срещу Легия Варшава

В полския тим играе Мишо Александров

Лудогорец се изправя срещу Легия Варшава

Лудогорец ще се изправи срещу носителя на Купата на Полша Легия Варшава в подготовката си за квалификациите за Шампионската лига, според „Тема Спорт". Разградчани ще играят с тима, в който бе продаден националът Михаил Александров през зимата, по време на лагера си в Австрия. Двата клуба вече са постигнали споразумение за часа и датата на спа-ринга, но те ще бъдат обявени на по-късен етап.

 
Това ще е първа контрола между Лудогорец и Легия. През януари разградчани и поляците трябваше да се срещнат в Турция, но това не се случи. Проверката пропадна, като причина за това бе сваленият руски самолет на територията на югоизточната ни съседка, което накара тимът от Варшава да промени плановете си за подготовка. Клубът въобще не проведе лагер в Белек заради нестабилната обстановка в страната.
 
Преди няколко дни Легия триумфира с Купата на Полша, след като спечели финала с Лех Познан с 1:0, а Мишо Александров се появи от резервната скамейка. В момента десетократният първенец на страната е в свирепа битка за титлата с Пяст Гливице. Двата тима са с по 37 точки след 4 изиграни кръга от плейофите. До края на първенството остават само още три срещи, но първото място може да се реши още в събота, когато Легия приема Пяст във Варшава.
 
Лудогорец ще стартира лятната си подготовка на 9 юни. Тогава Дерменджиев събира футболистите за медицински прегледи в София. В рамките на два-три дни отборът ще премине функционални изследвания, след което ще замине на лагер в Смолян. Там зелените ще останат около седмица и половина. В Австрия тимът ще бъде около 10-12 дни, в които ще изиграе 4 или 5 контроли. Първият официален мач на Лудогорец за новия сезон, от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, е на 12 или 13 юли. Съперникът на орлите ще стане ясен на 20 юни.
Дерменджиев след 13-ата поредна победа: Искам и титлата, и купата!

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от успеха над Хебър

13 от 13! Лудогорец държи 13-та титла (ВИДЕО)

"Орлите" спечелиха категорично с 3:0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки