Сензациите в пресата днес: Стойчо Младенов напуска ЦСКА до седмица

И още: Локо (Пд) взима румънска звезда, израелец идва в Миньор

Сензациите в пресата днес: Стойчо Младенов напуска ЦСКА до седмица

Стойчо Младенов пак скочи на Титаните, твърди "7 дни спорт"

Стойчо Младенов отново се кани да напусне ЦСКА заради финансовата мизерия в клуба. Въпреки затишието на Армията в последните дни треньорът продължава да вдига гири на собствениците на „Титан”, тъй като не плащат заплати, твърдят близки до клуба.

Стойчо вече призна, че не е получил един лев, откакто пое тима през март. Младенов все пак е преглътнал факта, че работи без пари.

Причината за евентуалното му напускане е най-вече забавянето на заплатите на футболистите. Играчите на ЦСКА чакат вече трета заплата, което къса нервите на треньора. Младенов е заявил, че по този начин няма как да работи с отбора и ако не се плати на играчите до края на другата седмица, си тръгва от Армията.


Локо чака отговор от Флорин Костя
, тръби "Тема Спорт"

Локо (Пд) готви истинска трансферна бомба. Черно-белите опитват да привлекат нападателя Флорин Костя, който за последно игра в Стяуа. Той обаче така и не успя да си спечели статут на основен играч в гранда от Букурещ и сега е свободен агент.

„Смърфовете” стартираха преговори с него още в понеделник и ще чакат отговора му до идния понеделник. 27-годишният Костя, заедно с брат си Михай, дълго време бе част от вече несъществуващия отбор на Университатеа Крайова. Там той бе съотборник с Валентин Илиев и Емил Гъргоров.

През миналия сезон Костя изигра 18 мача за Стяуа в първенството, но вкара само един гол.

Вчера Локо (Пд) започна преговори и нападателя от Гвинея Бисау Самбегу Бангура. През изминалия сезон той е играл за втородивизионния гръцки Пансерайкос. В 19 мача е вкарал 10 гола. Визитката на Бангура е впечатляваща. Стрелецът е преминал през Локерен, Стандарт Лиеж, Стоук Сити и Боависта.

На „Лаута” продължават да следят ситуацията около Иван Цветков. Ако благоевградчанинът разтрогне с Левски, то черно-белите ще опитат да го вземат.

 

Локомотив Пд привлича голаджия от Босна, пише "7 дни спорт"

Локомотив Пд е близо до намирането на заместник на преминалия в Левски Базил де Карвальо. За старта на лятната подготовка на Лаута се очаква да пристигне нападател с двойно гражданство – хърватско и босненско. Става въпрос за Иван Бубало, научи „7 дни спорт”.

27-годишният нападател пристигна в България вчера следобед. Бубало днес ще е един от новите футболисти, които ще излязат за първата тренировка на пловдивчани. За последно Бубало е играл за босненския Мостар. Не се знае дали Локо направо ще подпише с него или първо ще кара пробен период.

 

 

Израелец пред договор с Миньор, пише "Тема Спорт"

Офанзивният израелски халф Даниел Унгер е пред договор с Миньор. Футболистът е 25-годишен и идва от втородивизионния Апоел Ашкелон, с който е изиграл 30 мача и е вкарал 3 гола. Преговорите с евреина са в напреднала фаза, като остава да се уточнят личните му условия. Унгер е свободен агент от лятото и няма да се плащат пари за него. Играчът има италиански паспорт и няма да заема квота на чужденец в Миньор. Ако подпише, той ще стане шестият чужденец в Миньор.

През следващата седмица ще има повече яснота и около трансфера на Герасим Заков в Перник.

 

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки