Явор Въндев пред трансфер в Черно море

Атакуващият играч е свободен агент и "моряците" ще могат да го вземат без пари

Явор Въндев пред трансфер в Черно море

 

Нападателят Явор Въндев мо­же да стане футболист на Чер­но море. Тре­ньорът на "моряците" Стефан Генов усилено търси атакуващ футболист с ляв крак, който да засили конкуренцията на кри­лото. От две години единстве­ната алтернатива за тази зона е Дончо Атанасов, който обаче разочарова през миналия се­зон.

В момента варненци са фоку­сирали усилията си върху се­лекция от свободни агенти и Въндев идеално пасва. Догово­рът на футболиста с Бдин изти­ча в края на месеца и той не смята да го поднови.

Генов познава отлично качес­твата на крилото от годините, когато двамата работиха заед­но в Локо (Пд). Очаква се разговорите с Въндев да стартират през следващата седмица, ко­гато Стефан Генов се прибере от чужбина. В момента настав­никът обикаля Румъния, Сърбия и Гърция и гледа отборите на свободните агенти.

Междувременно стана ясно, че Черно море ще покани на проби Рангел Абушев и Атанас Чепилов. Те би трябвало да бъ­дат на 25 юни на стадион „Тича" и да започнат подготовка с „моряците". И двамата са свободни агенти и няма да струват нищо на Черно море. Кои ще са дру­гите четирима на проби, може само да се гадае, но това ще стане ясно съвсем скоро. До началото на новото първенство „моряците" трябва да привлекат минимум петима нови.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки