Мишо Венков няма да играе във Ворскла

Полтавчани искаха българина да смени Евгений Селин, който трябваше да премине в Динамо (Киев), но трансферът пропадна

Мишо Венков няма да играе във Ворскла

Българският защитник Михаил Венков няма да подпише договор с 8-ия в украинското първенство Ворскла (Полтава), стана ясно днес. Полтавчани искаха българина да смени Евгений Селин, който трябваше да премине в Динамо (Киев).

Трансферът обаче няма да се осъществи, след като ръководството на Ворскла поиска за националния си състезател 3 милиона евро и ръководството на Динамо отказа да ги плати.

Иначе в последните дни Ворскла задейства процедура по картотекирането на българина, като дори човек от клуба е изисквал свидетелство за съдимост, което да бъде прикрепено към работната виза.

Венков игра в контролата на Ворскла с Кримтиплица (Молодижно) и остави много добри впечатления, съобщи тогава официалната страница на зелено-белите от Полтава.

След като пропадна трансферът на Селин обаче хората заявиха, че не се нуждаят от българина, тъй като "не бил показал нищо свръхестествено", каквото и да влагат под тази странна формулировка.

Сега левият защитник, играл за Литекс и Локомотив (Пловдив), ще огледа други възможности зад граница, които пристигат за него.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки