Деса е готов за реванша

Люпко Петрович ще избира между перуанеца и Нар за титулярния състав

Деса е готов за реванша

Крилото на Левски Хеан Деса започна да тренира наравно със съотборниците си. 23-годишният перуанец се възстановяваше от мускулна контузия. Той получи травмата по време на кон-тролата срещу сръбския Радник Сурдулица (0:0). Тя му попречи да вземе участие в първия двубой от втория квалификационен кръг срещу Марибор.

Деса обаче ще бъде на линия за реванша в четвъртък. Ако лекарският щаб прецени, че перуанецьт може да остане на терена 90 минути, то е твърде вероятно Хеан да започне като титуляр. В такъв случай на резервната скамейка ще остане Франсис Нар, който на "Людски врът" действаше на левия фланг на атаката.

Полузащитникът на Левски Мехди Бурабия ще се завърне съвсем скоро в редиците на отбора. Очаква се до края на седмицата мароканецът с френски паспорт да облече тренировъчния екип. Той обаче ще продължи да носи шина на ръката. Бурабия няма нито една тренировка от началото на подготовката. Мехди дори не беше със съотборниците си на лагера в Правец, след като претърпя операция на ръката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки