Модрич: Вече няма право на грешки

Капитанът на Хърватия иска да се реваншира за загубата от Испания

Модрич: Вече няма право на грешки

Капитанът на Хърватия Лука Модрич трудно преглътна загубата с 0:3 от Испания. Той призна, че отборът му не се е представил на нужното ниво, но пък смята, че резултатът е твърде несправедлив. По-важното за ветерана обаче е, че след това поражение тимът му няма право на повече грешки.

"Това не е резултатът, на който се надявахме, но това е положението. Остават ни два мача, в които да подобрим представянето си и да се реваншираме за това поражение. През първото полувреме не бяхме себе си, липсваше ни енергия, стояхме твърде далеч от съперниците си. И бяхме наказани. Имахме своите шансове, но това бе един от тези мачове, в които каквото и да опиташ, не се получава. През второто полувреме подобрихме представянето си и стояхме много по-добре, но това не бе достатъчно. Победата на Испания е заслужена. Може би единствено резултатът е несправедливо голям", смята Модрич.

"Вече нямаме право на грешки, трябва бързо да се вдигнем за следващите мачове. Донякъде това е добре, защото вече знаем, че нямаме друг избор, освен да побеждаваме. Трябва да се подготвим добре, да анализираме грешките си и да се представим по-добре, особено от гледна точка на енергията", допълни халфът.