Черно море чака "още един футболист, а при нас селекцията е отворен процес"

25 "моряци" заминават за Банско утре сутринта

Черно море чака "още един футболист, а при нас селекцията е отворен процес"
С днешното интензивно занимание на стадион “Тича” Черно море приключи първата част от лятната си подготовка. Наставникът на моряците Стефан Генов заяви пред клубния сайт, че е доволен от свършената работа до момента.

“Момчетата се вложиха максимално и издържаха натоварванията, въпреки горещините. В Банско ще обиграваме състава, за да изградим своя облик и да влезем напълно готови в първенството. В най-скоро време очакваме към нас да се присъедини още един футболист, а при нас селекцията е отворен процес. Тази година очаквам първенството да е още по оспорвано и интересно. Ще започнем срещу шампиона, който е по-напред в подготовката си, но с подкрепата на вярната си публика ще направим всичко възможно да стартираме по най-добрия начин. Надявам се също да нямаме здравословни проблеми и да радваме привържениците ни с добри игри и победи.”
 
Генов определи група от 25 футболисти, която утре рано сутринта тръгва за Банско. В нея бяха включени: Пламен Колев, Георги Китанов , Петър Денчев, Александър Александров, Сашо Александров, Росен Колев, Живко Атанасов, Ивелин Янев, Мартин Дечев, Детелин Димитров, Слави Сталев , Георги Илиев, Самуел Камазола, Марлон Фернандес, Симеон Симеонов, Християн Попов, Стамен Ангелов, Илиян Капитанов, Бекир Расим, Мирослав Манолов, Хермес Паломино, Дончо Атанасов, Георги Божилов и Атанас Илиев. 

На път за планинския ни курорт Черно море ще изиграе втората си контрола утре от 11:00 ч срещу Етър във Велико Търново.
 

Останалите проверки на моряците са на: 14 юли с Банско, на 17 юли със Славия, на 19 юли с малтийския Хамрун, на 21 юли с Пирин ГД , на 24 юли с Миньор Пк, на 25 юли със Септември, на 28 юли с Черноморец Бс и на 1 август с Добруджа, съобщиха от пресслужбата на клуба. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки