Салпаров към Христо Янев: Направи невероятна година

"За мен беше чест да бъда начело на най-великия отбор в България", написа Янев в Instagram

Салпаров към Христо Янев: Направи невероятна година

Христо Янев благодари на феновете за подкрепата чрез социалната мрежа Instagram. Публикацията на треньора събра над 50 коментара, като с такъв се включи и един от най-популярните волейболни играчи за последните 10 години - Теодор Салпаров. Той написа:

 

"Ице, направи невероятна година, което значи, че бъдещето като треньор е пред теб. Успех!"

 

34-годишният Салпаров е юноша на волейболния тим на армейците, а игра за него и  в периодите 2007-2009 г. и 2010-2012 г. В момента е в руския Зенит Казан, отбелязва вестник "Тема спорт".

 

С коментар се включи и помощник кондиционният треньор Кирил Динчев, който написа: "Прекрасен приятел и колега".

 

Самият Янев публикува следното обръщение: "Благодаря за чутовната подкрепа на великата червена публика, която беше винаги с нас! Благодаря на моя екип, който бе страхотен във всеки един момент. За мен беше чест да бъда начело на най-великия отбор в България. Без ЦСКА не мога и миг да живея. Каквото и да кажа, ще бъде малко. Това беше една велика и неповторима година за всички нас, благодаря ви!, написа Янев.

 

Трябва да се отбележи, че във всички 4 шампионатни мача от началото на сезона публиката на ЦСКА скандира името на Христо Янев. Това се случи и на представянето на тима за новия сезон преди контролата с Удинезе.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки