Анисе преподписа с Лудогорец до 2019 година

Бих разгледал оферта от Франция, дори да е от отбор, който не играе в Европа, заяви полузащитникът

Анисе преподписа с Лудогорец до 2019 година

Лудогорец поднови догово­ра на един от основните си футболисти през този сезон. Става въпрос за полузащитни­ка Анисе Абел. Мадагаскарецът бе обвързан с орлите до края на настоящата кампания, но преди дни двете страни са си стиснали ръцете за удължава­не на контракта с още две го­дини. Това означава, че бив­шият играч на Черноморец, ЦСКА и Ботев Пд ще остане в Разград до юни 2019 година, съобщава "Тема спорт".

С този ход ръководството на „зе­лените” ликвидира възможнocттa халфът да подпише предварителен договор с друг клуб през януари и да си тръгне като свободен агент през ля­тото.

След силни­те изяви на Анисе срещу Църве-а звезда (4:2) на "Мала Маракана" авторитетното френско издание "Екип" разкри, че елит­ните Монпелие, Тулуза и Бастия проявяват интерес към него.

Полузащитникът пристигна в Лудогорец през лятото на 2014 година от Ботев (Пд), ка­то за правата му бе платена сериозна сума. До момента той е изиграл 58 мача във всич­ки турнири и има пет гола (б.р. - в статистиката не влиза срещата с ПСЖ, играна късно сно­щи).

26-годишният Анисе призна пред медиите във Франция, че би разгледал оферта за завръ­щане в страната, дори да е от отбор, който не участва в европейските турнири.

"Ако френски клуб има реа­лен интерес към мен и по­стигне разбирателство с моя клуб, вратата за трансфер не е затворена. Аз съм вече пет години в България и мисля, че една промяна би била добра за мен. Радвам се, че в момента имам възможност отново да се изявявам в групите на Шам­пионската лига с Лудогорец, както и преди две години. Честно казано, не мисля тол­кова много за Франция. Тръгнах си от страната, когато бях на 21 години и вече обър­нах страницата. В България имам възможност да играя и живея добре, а клубът ми пра­ви всичко за мен. Обвързан съм с договор с Лудогорец до 2019-а година и нямам причи­на да се оплаквам", заяви Ани­се пред 20minutes.fr.

Дерменджиев след 13-ата поредна победа: Искам и титлата, и купата!

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от успеха над Хебър

13 от 13! Лудогорец държи 13-та титла (ВИДЕО)

"Орлите" спечелиха категорично с 3:0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки