Сакалиев напуска Нефтохимик

Треньорът Димчо Ненов търси нападател и вратар

Сакалиев напуска Нефтохимик

Нападателят Стойко Сакалиев със сигурност няма да играе за Нефтохимик тази есен. Капитанът на бургазлии е решил да си реди трансфер в чужбина. Голаджията се насочва към Малта, където ще се пробва в два клуба от местното първенство. Ако Сакалиев си тръгне от Бургас, треньорът Димчо Ненов трябва да търси качествен нападател за предстоящия сезон в единната „Б" група.

Наставникът на зелените призна още, че се оглежда и за трети вратар след като стана ясно, че Здравко Чавдаров пропуска есенния полусезон заради заболяване от хепатит. От вчера футболистите на Нефтохимик лагеруват в Трявна и се пуснаха в турнир в Ловеч с участието на Литекс и Етър. Освен тези мачове са предвидени още две контроли - с Видима и отново с Етър.

По време на шестдневните занимания под балканското градче треньорският щаб на зелените ще отсее групата, с която ще работи за мачовете през есента. Все още не е ясно дали юношата на ЦСКА Бахъров ще остане в отбора. Халфът Станимир Митев, обърнал глезен на една от последните тренировки, също отпътува с отбора, но ще тренира на облекчен режим. Малко вероятно е обаче камерунецът Борис Ачан, който урежда документи за пребиваването си в България, да се присъедини към отбора по време на лагера в Трявна.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки