Сензациите в пресата: Тоди е новият фаворит за треньор на ЦСКА-София

И още: "Ново 20 - щяло да има яка селекция"

Сензациите в пресата: Тоди е новият фаворит за треньор на ЦСКА-София

Сензациите в пресата от днес, сряда, 30 ноември 2016 година:

 

"Меридиан мач": Тоди е новият фаворит за треньор на ЦСКА-София

 

Светослав Тодоров е новият фаворит за овакантения от Едуард Йорданеску треньорски пост в ЦСКА-София. Той бе лансиран от близък до Гриша Ганчев сайт. Тоди е юноша на автентичния ЦСКА, но проби в мъжкия футбол с екипа на Литекс, където се превърна в легенда. Той е първият наистина успял в чужбина българин, продаден от „оранжевите". Литекс го продаде на Уест Хем за над 3 милиона паунда.

 

Върхът в кариерата на Тодоров е голмайсторският приз в Чемпиъншип с екипа на Портсмут в сезона, който воденият от Хари Реднап тим спечели промоция за Висшата лига. На скоро на официална церемония та-ранът бе приет в Залата на славата на „Помпи".

 

Добричлията е бил съотборник и на Стойчо Стоилов, който е най-довереният футболен човек на Ганчев, и с Христо Стоичков в националния отбор. Тоди е известен и като един от най-интелигентните български футболисти.

 

Тодоров вече има опит и като треньор. Той бе начело на Добруджа, когато си тръгна след скандал с ръководството. Интересното е, че тогава с него искаше да се махне и целият отбор, но Тоди убеди момчетата да останат и да доиграят първенството. Водил е и юношеският национален отбор до 19 години, който успя да класира за елитния кръг на квалификациите. Тодоров бе личен гост на Ганчев на мача ЦСКА-София - Левски. Той изгледа мача в компанията на Стойчо Стоилов и Данаил Ганчев.

 

"Меридиан мач": Ново 20 - щяло да има яка селекция

 

Ден, след като приближени до Гриша Ганчев медии лансираха, че той е готов да напусне клуба, палачинката се обърна. Сега се коментира, че благодетелят на „червените" бил по-амбициран от всякога да успее с тима от Борисовата градина и е твърдо решен да не си „оставя каруцата в калта". За целта щял да направи впечатляваща селекция през зимата. Той вероятно ще привлече едно или две попълнения от Южна Америка, където по традиция мениджърското звено на Ганчев има добри находки. Освен това се очаква инвазия и на румънския пазар, независимо от освобождаването на треньора Едуард Иорданес-ку. Възможно било в ЦСКА-София да се появи и голямо име от европейския футбол за решителните плейофи напролет.

 

"7 дни спорт": Кметът на Бургас поиска скалпа на ЦСКА-София от Ицо Янев

 

Очна ставка при кмета на Бургас Димитър Николов имаше Христо Янев, пише вестник "7 дни спорт". Старши треньорът на Нефтохимик попадна на мушката, след като не успя да стабилизира новака в елита. Напоследък тимът играе все по-зле, а тройката от Дунав в последния кръг си беше направо помилване. Може би кметът е поискал от Янев мометални резултати. 

 

В общината, която дава парите, са направили елементарна сметка. Ако Нефтохимик не подобри веднага представянето си, ще завърши годината с обидно малко точки. В момента те са 12. И вероятно в Бургас ще са изхарчили най-много пари средно на точка в цялата Първа лига. Затова първата задача е ясно - Ицо Янев да вземе скалпа на бившия си клуб ЦСКА-София на всяка цена.

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки