Янев критичен към своите футболисти

"Зимата трябва да вземем хората, които аз искам да вземем", подчерта треньорът на Нафтата

Янев критичен към своите футболисти
Треньорът на Нефтохимик Христо Янев беше критичен към своите футболисти след загубата 0:2 от Берое в Стара Загора. Двубоят бе от 17-ия кръг на „А” група, а шейховете остават на предпоследното място, записвайки трета поредна загуба. 
 
„За нас няма такъв мач, в който може да излезем да се разхождаме, но де факто така се получава всеки мач. Всички отбори вкарват положенията, които създават, и оттам е много трудно да се обърне мача.” 
 
„Какво значи, че са ни вкарали един гол?! Ние трябва да се научим да се борим!” 
 
„Това са хората, с които разполагаме, и нямаме право да кажем каквото и да било. Всички са основни футболисти. И три минути някой да влезе да играе, трябва да защитава името си. Има доста повече отбори, които излизат от негативни серии. Трябва и ние да го направим. Може да излезем от негативна серия срещу всеки един отбор, стига да го искаме.” 
 
„Корено трябва да променим начина си на мислене и поведение в течение на мача.” 
 
„Сигурен съм, че можем да изглеждаме по различен начин през пролетта, стига да направим необходимата селекция, да вземем хората, които аз искам да вземем, и да разполагаме със състав, който да бъде конкурентен на всички останали”, каза Янев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки