Банско нареди три контроли за четири дни през август

Отборът на Банско ще изиграе три контролни срещи в рамките на четири дни в началото на месец август, предаде кореспондентът на Novsport.com

Банско нареди три контроли за четири дни през август

Отборът на Банско ще изиграе три контролни срещи в рамките на четири дни в началото на месец август, предаде кореспондентът на Novsport.com.

На 1 август (сряда) е контролата с третодивизионния Места (Хаджидимово). На 3 август (петък) с Германея (Сапарева баня) и на 4 август (събота) от 18.00 часа ще бъде официалното представяне на отбора с контролна среща с албанския отбор Беса. Трите контроли са предвидени да се играят на стадион „Свети Петър” в Банско.

Контролата вчера със Спартак (Плевен), която Банско спечели с 3:1, е последна за юли. След тежките мачове с отбори от „А” група, треньорският щаб прецени да даде почивка на своите футболисти. Както е известно, освен Спартак (Плевен) отборът на Банско победи още Пирин (Благоевград) и в същото време направи ремита със Славия, Черно море и втория отбор на Динамо (Москва), както и записа загуби от Ботев (Пд) и македонския Дрита.

Изпълнителният директор на Банско Красисимир Горанов сподели, че през новия сезон целите пред отбора могат сериозно да се променят и Банско може да ,преследва промоция в елита.

По думите му пет отбора от тези, които участват в обединената "Б" група никога не са играли в "А" група. Това са новаците Раковски и Пирин (Разлог), Септември (Симитли), Любимец и Банско. Според него време е и Банско да играе в "А" група. Такава цел влизане в елита обаче към този момент не е поставяне пред треньора Йордан Самоковлийски. Клубният шеф само загатна, че през новия сезон, ако се отдаде възможност да се атакува "А" група, няма да се изпуска.

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки