Контролата между Пирин (Разлог) и Пирин (Благоевград) бе прекратена

Контролната среща между Пирин (Разлог) и Пирин (Благоевград) бе прекратена осем минути преди края на мача при резултат 3:1 в полза на новаците в „Б” група, предаде кореспондентът на Novsport.com

Контролата между Пирин (Разлог) и Пирин (Благоевград) бе прекратена

Контролната среща между Пирин (Разлог) и Пирин (Благоевград) бе прекратена осем минути преди края на мача при резултат 3:1 в полза на новаците в „Б” група, предаде кореспондентът на Novsport.com. Мачът се игра на терена в Белица.

В 82-ата минута, малко след като Пирин (Благоевград) получи трети гол, треньорът Костадин Герганчев тръгна да сменява Антонио Хаджииванов. При напускането бившият младежки национал си позволи да напсува главния рефер Ленко Витанов, за което получи директен червен картон. Съдията не позволи след това на символичните гости от Благоевград  да пуснат в игра друг играч на мястото на изгонения, което означаваше да доиграят мача с 10 човека. При тези обстоятелства от Пирин ( Благоевград) решиха да не доиграят мача и напуснаха терена.

През първото полувреме резултатът беше 2:1 в полза на Пирин (Разлог). Асен Васев откри за 1:0, а Георги Ризов изравни за 1:1. В края на полувремето опитният реализатор Тодор Пандев отново изведе Пирин (Разлог) напред в резултата с премерен удар с левия крак.

Осем минути преди края на срещата Владислав Христов навърза двама бранители на благоевградчани и с удар по диагонала се разписа за 3:1. Веднага след гола, двубоят бе прекратен след неприятните сцени между Антонио Хаджииванов и рефера на двубоя.

Това е втори случай, в който контрола между тези два тима не завършва. Преди това, през зимата на 2011-та година, когато "орлетата" играха още в елита, а Пирин (Разлог) в Югозападната "В" група, бе прекратена контролата още в 13-ата минута. Тогава реферът от Благоевград Драган Стойков не зачете попадение на Пирин (Разлог) и треньорът Иван Стойчев извади отбора, а контролата бе прекратена.

Пирин (Благоевград) продължава да няма победа във вече пета поредна контролна среща от началото на подготовката.

За Пирин (Разлог), който е новак в „Б” група, това е трета поредна победа в летните контроли. Припомняме, че двата отбора бяха основни конкуренти за първото място в изминалия сезон на Югозападната „В” група. В спора надделя тимът от Разлог, който си завоюва директна промоция в професионалния футбол, а Пирин (Благоевград) остана втори в крайното подреждане.

Следващата контрола на Пирин (Благоевград) е в събота от 11.00 часа срещу Септември в Симитли. Пирин (Разлог) продължава да търси съперник за петък или събота.

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки