Сензациите в пресата: Александър Димитров вариант за Пирин Бл

И още: "Синът на Петре вариант за ЦСКА", "Още един набелязан отряза ЦСКА-София"

Сензациите в пресата: Александър Димитров вариант за Пирин Бл

Сензациите в пресата от днес, четвъртък, 12 януари 2017 година:

 

"Тема спорт": Александър Димитров вариант за Пирин Бл

 

Бившият наставник на Берое Александър Димитров е вариант за поста старши треньор на Пирин Благоевград, разбра "Тема Спорт". Както е известно, по средата на есенния дял младият специалист бе освободен от ръководството на заралии под натиска на феновете. Освен Димитров в плановете на орле-тата са още трима треньори. Управителят на клуба Венко Попов обяви, че Пирин няма да бърза с избора на заместник на Стефан Генов, който избяга в ЦСКА, където ще е помощник на Стамен Белчев. Сред опциите за нов наставник е и Димитър Васев.

 

"24 часа": Синът на Петре вариант за ЦСКА

 

Синът на Флорентин Петре - Патрик - е вариант за ЦСКА, пишат медиите в северната ни съседка.

 

Той е един от най-големите таланти в румънския футбол, като е бил юношески национал. 19-годишният нападател играе и по двете крила.

 

 

Патрик в момента е в „Динамо", но не играе редовно и иска да се махне. и Треньор на „Динамо" е Йон Андоне, който за кратко води ЦСКА, преди да избяга след прекратения мач срещу „Локо" (Мездра).

 

Ганаецът Двамена вече е почти договорен за ЦСКА и вероятно в петък ще подпише договора си. Нападателят на „Аустрия"  (Лустенау) има невероятна голова серия във втора австрийска дивизия и бе цел №1 за селекцията на „червените".

 

Друг набелязан - Габриел Родригес, обаче предпочете да подпише с „Гремио", вместо да дойде в София. 22-годишни-ят уругваец бе един от вариантите за втори централен нападател.

 

"Меридиан мач": Още един набелязан отряза ЦСКА-София

 

Основната цел на ЦСКА-София през зимния трансферен прозорец става все по-трудно осъществима. Намирането на класен централен нападател, който да поведе атаката на тима през пролетния дял от сезона, се оказва изключително тежка задача за Стойчо Стоилов и целият селекционен екип в новосформирания клуб.

 

Последният набелязан играч също пренебрегна офертата от Бори-совата градина и даде да се разбере, че не е поблазнен от възможността да се присъедини към третия във временното класиране на родната Първа лига. Анди Поло от перуанския Университарио ще продължи кариерата си в мексиканския Монар-кас Морелия, което ое потвърдено и на страницата му в електронната енциклопедия „Уикипе-дия". Той игра под наем в клуба, за който се появи информация, че иска Хеан Деса от Левски и това е причината атакуващият халф да се закъснее за началото на подготовката на „сините". Правата му се държаха от колумбийския Милионариос, който обаче вече се е договорил с мексиканците за трансфера на 22-годиш-ния футболист и остава само да се видят резултатите от медицинските прегледи, за да се фина-лизира сделката.

 

Поло подписа с италианския гранд Интер на 31 януари 2014 г., но веднага бе преотстъпен и не изигра нито една минута за „нерадзурите".

 

Ситуацията налага нова обиколка в чужбина на селекционера Стойчо Стоилов, който следи още един играч, но вече набелязва и нови варианти за нападението.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки