Сензациите в пресата: Боримиров мъмри сините 20 минути

В Англия отново се сетиха и Кафу, Радуканов забрани на Вуйчо Ваньо да говори, Ясен Петров взе треньор от Локо Пд и още…

Сензациите в пресата: Боримиров мъмри сините 20 минути

Сензациите в пресата днес, неделя, 19 февруари 2017 година:

„Тема спорт”: В Англия отново се сетиха и Кафу

Трансферният прозорец затвори преди около 20 дни, но медиите в-Англия продължават да дъвчат името на звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Вчера някои от тях написаха, че съвсем скоро на мач на „орлите" ще дойдат представители на три английски клуба - Уест Хем, Евертън и Лестър. Цел на тяхното посещение ще е именно техничният бразилец, който направи впечатляващ есенен полусезон. Непрестанните слухове около бъдещето на Джонатан Кафу определено му оказаха влияние и в момента той не се намира в най-добрата си форма. Срещу Монтана бразилецът вкара гол, но срещу ФК Копенхаген не успя да блесне.

„Тема спорт”: Боримиров мъмри сините 20 минути

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров бе бесен след края на срещата от представянето на сините футболисти. Шефът изгледа мача прав в ложите на стадион "Христо Ботев", а веднага след неговия край влезе в съблекалнята на гостите и чете конско на тима близо 20 минути. След това при напускането на стадиона нито един от футболистите и ръководителите на Левски не застана пред медиите, а футболистите се качиха в клубния автобус с наведени глави. Същото стори и Даниел Боримиров. Столичани бяха изпратени с освирквания от своите привърженици, част от тях пропътували разстоянието от София до Благоевград, а друга - от югозападния регион. Ругатни имаше дори и към старши треньора и любимец на феновете Елин Топузаков. Единственият изпратен с плахи аплодисменти бе сръбският вратар Боян Йоргачевич.

„Меридиан мач”: Радуканов забрани на Вуйчо Ваньо да говори

Големият Иван Цветков се завърна в Пирин срещу един от бившите си отбори - Левски. Вуйчо Ваньо, който доскоро беше спрял с футбола, се появи в игра десетина минути преди края на срещата. Той обаче успя за този кратък период да покаже, че вече е във форма. След срещата, която „орлетата" спечелиха с 1:0, Иван Цветков отказа да говори пред медиите. Причината за това е доста странна. Оказа се, че старши треньорът на Пирин Милен Радуканов е забранил на Вуйчо Ваньо да говори след срещата, защото бил част от треньорското ръководство.

„Тема спорт”: Ясен Петров взе треньор от Локо Пд
Треньор от школата на Локомотив Пловдив е получил покана от Ясен Петров и я е приел. Васил Гърков, който до този момент бе начело на набор 2004 на черно-белите, ще продължи кариерата си в Китай. Младият наставник е получил оферта от Петров да започне работа в школата на водения от него втородивизионен Бейжинг Ентърпрайсис. Мъжкият тим на Локо пък проведе първа тренировка на новата тревна настилка на помощното игрище, по-известно като Кошарата. Преди година беше започната реконструкцията на терена, който вече може да бъде използван от възпитаниците на Едуард Ераносян.

Всички играчи бяха в отлично настроение и на разположение на старши треньора. Утре от 17:30 Локомотив излиза в първия си официален двубой за годината. Черно-белите гостуват на Верея в Стара Загора на стадион "Трейс Арена". Билетът за феновете на Локомотив е 5 лева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки