Десподов загрява срещу Ботев за Левски

ЦСКА с поне две промени в състава за мача с жълто-черните утре

Десподов загрява срещу Ботев за Левски

Треньорът на ЦСКА Ста­мен Белчев планира поне две промени в състава за мача с Ботев (Пд) на "Армията" утре. Те са продиктувани както от слабата форма на част от играчите, така и от тежките удари, получени при гостуването на Берое, когато Бумал бе сменен при­нудително, припомня "Тема спорт".

Белчев най-вероятно ще даде шанс за изява на Кирил Десподов, който, ако се представи на ниво, ще полу­чи титулярно място и във вечното дерби с Левски в съ­бота. Очаква се той да заме­ни Густаво Кулма. Колум­биецът бе най-слабият играч на червените в Стара Заго­ра, с което затвърди негативните впечатления от контролите и срещата с Черно море. Кулма се е заси­лил с висока скорост към пей­ката и най-вероятно ще сед­не на нея във вторник. Деспо­дов пък имаше шансове да е титуляр срещу Берое, но в четвъртък вечерта получи остра алергия и дори беше на системи за един ден. Кри­лото обаче се възстанови бързо и подкрепи съотборни­ците си от трибуните в Стара Загора.

Притеснително за Стамен Белчев е състоянието на два­ма от основните му играчи - Бумал и Педро, които отне­соха здрави удари срещу Бе­рое. Днес окончателно ще стане ясно дали Бумал е полу­чил комоцио, като той ще мине през скенер. Педро пък бе зверски изритан от Иво Иванов малко след като вкара победното попадение. Португалецът бе наложен с лед вчера при въз­становителното занимание на "Армията", което е повод за притеснение сред треньо­рите.

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки