Официални мачове на Панчарево до две седмици

Бунгалата до игрищата се реновират, поставени са вече новата дограма и изолация

Официални мачове на Панчарево до две седмици

Школата на ЦСКА ще започне да провежда част от официалните си мачове в Панчаре­во по-рано от очакваното. Първоначалните разчети соче­ха, че юношите ще могат да играят там в началото на април.

Според "Те­ма Спорт", треньорите в ДЮШ са били информирани, че най-късно дo две седмици ще могат да провеждат срещите си от първенствата там. То­ва означава, че в най-лошия слу­чай официални мачове в Панча­рево ще има в уикенда на 11-12 март. Съществува известна вероятност такива да се игра­ят още тази седмица - на 4-5 март.

В същото време популярни­ят привърженик на ЦСКА Пла­мен Живков, който е връстник на клуба, публикува снимки от Панчарево, като чрез тях спо­дели част от ремонтните дейности по базата.

"Обектът е наситен с ра­ботна ръка, което е сигурен признак, че пусковият срок е близо. Двата терена са в от­лично състояние след снегове­те. Построена е нова трибунка. Сменят се електрическата и водопроводна инсталация. Бунгалата до игрищата се реновират. Поставени са вече новата дограма и изолация. По основната сграда, където ве­роятно ще бъдат съблекални­те и столовата, се работи най-активно. Плановете за ця­лостния комплекс са грандиоз­ни, особено за детско-юношес­ката академия", написа Пламен Живков в социалната мрежа Facebook.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки