Берое без трима срещу Черно море

Двубоят е в четвъртък в Каварна

Берое без трима срещу Черно море
Утре (2 март) „Берое“ излиза срещу „Черно море“ (Варна) в мач от XXII кръг на Първа професионална лига, а срещата ще се проведе в Каварна. Двубоят започва в 15:00 ч. и ще бъде ръководен от Стефан Апостолов.
 
От състава на „Берое“ ще липсват контузените Матеас Делич и Радослав Кирилов, а Кохей Като е наказан заради натрупани жълти картони и също няма да вземе участие в мача, съобщава пресслужбата на заралии.
 
В последния изигран кръг от първенството „Берое“ загуби с 0:1 при домакинството си на ЦСКА-София, а „Черно море“ загуби гостуването си на „Славия“  в София с 1:2. Преди изиграването на XXII кръг „Берое“ заема 9 позиция с актив от 26 т., а съперникът в утрешния двубой се намира на 5 място с 32 т.
 
Утрешната среща бе поверена на Стефан Апостолов от Симитли, който ще разчита на своите първи асистенти Николай Георгиев от София и Павлин Михайлов, също от София. В допълнителна помощ на съдийството ще бъдат Неделчо Гаджалов от Пловдив  и Рюстем Карагерен от Асеновград, а Велислав Миленков ще е четвърти рефер. Делегат на БФС е Емил Табаков от Бургас, а оценка на съдийството ще постави Йордан Гулев от Пловдив.
 

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Черно море“ 28 пъти, а 31 са победите на сметката на варненци. 27 са двубоите, завършили без победител, а головата разлика е 88:97 в полза на „моряците“. 42 са срещите във Варна, където „Берое“ имат 8 победи, домакините 25 успеха, а равенствата са 9. Двата тима се срещнаха по-рано през сезона, когато в двубой от 9 кръг „Черно море“ победи с 1:0 в Стара Загора. Най-честият резултат в двубоите между тези съперници е 0:0 (12 пъти), следван от 1:1 и 1:0 за варненци (11 пъти). 

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки