Милен Радуканов: Разбира се, че ще давам шанс на младите

"Очаквам Локомотив да играе на върха на възможностите си"

Милен Радуканов: Разбира се, че ще давам шанс на младите

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов сподели очакванията си за домакинството срещу Локомотив Горна Оряховица.

"Днес след последната тренировка ще преценим кои футболисти ще попадна в групата за мача с Локомотив Горна Оряховица”, посочи треньорът на „орлетата”.

„Всички са здрави с изключение на Аймен Суда, който през следващата седмица ще поднови тренировки. Нямаме наказани състезатели, което ще ни даде възможност да разчитаме на повече играчи. Съперникът ни за утрешния мач определено е в подем. В последните три мача има две победи и едно равенство. Ние обаче също се представяме силно и трябва да продължим успешната серия, за да затвърдим позицията си. Очаквам Локомотив да играе на върха на възможностите си и да търси победата, която им е нужна. Надявам се на подкрепа от трибуните и сериозно участие на всички футболисти в мача".

Ще продължи ли да дава шансове на повече млади футболисти от школата?

"Разбира се, че ще давам шанс на младите. Първо обаче трябва да си свършим работата и целите, поставени пред нас, а след това ще предоставим игрово време на таланти от школата. През седмицата наблюдавах и изявите на юношите родени след 2002 година и видях, че има качествени момчета, които ще получат шанс най- малкото да тренират с първия отбор".

Наставникът на Пирин не пожела да коментира грешките на съдиите в последните мачове, а само посочи, че реферите трябва да свирят по правилата, не 50 на 50 или да подкрепят този или онзи отбор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки