Димитров: Не искам да лъкатушим

Тъжно ми е, че ще трябва да се противопоставяме със Славия по този начин, но такъв е регламентът

Димитров: Не искам да лъкатушим
Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров подчерта след победата с 4:3 над Пирин, че не иска да вижда отборът му да редува силни със слаби игри. 
 
„Вкарахме един гол повече, въпреки че накрая Пирин можеше да изравни. Поздравявам играчите и на двата отбора, защото в един хубав следобед, страхотно време, много голове, дано повече зрители са гледали, защото солта на футбола са головете. И двата отбора направихме един хубав мач преди да влезем в мачовете на истината.” 
 
„Искам да са още по-агресивни и дисциплинирани. Всички се постараха. Исках да видя и другите играчи в какво състояние са.” 
 
„Всичко е във футболистите. Аз не искам тяхното представяне да е на приливи и отливи. Тук са събрани добри футболисти, школувани от България и чужбина. Те трябва да повишават нивото си, а не да редуват силни със слаби игри. Не искам футболистите, които водя, да лъкатушат и то да не играят с настроение. Днес показаха част от истинското лице, защото потенциалът на част от тях е много по-висок и това класиране не отговаря на класата на отбора.” 
 
„Баражът със Славия? Млад отбор, развиват се в една правилна насока за българския футбол. Тъжно ми е, че ще трябва да се противопоставяме по този начин, но това е регламентът в първенството и ние трябва да се съобразим”, каза Димитров пред „Диема Спорт”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки