Този уикенд е кулминацията на турнира на Неймар

Битката за София и националният финал очакват феновете тази събота и неделя на футболния комплекс „Спортна София“ – Зона Б-5

Този уикенд е кулминацията на турнира на Неймар
Най-вълнуващата фаза на Neymar Jr's Five, различният футболен турнир на малки вратички, предстои този уикенд в София.

В съботния ден в столичния футболен комплекс „Спортна София“ ще се проведе софийската квалификация, а в неделя ще мерят сили класиралите се на призовите три места отбори от Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе, Бургас, Благоевград и Стара Загора и София за излъчване на националния първенец.

Общо 24 петорки ще се надиграват в 10 минутни елиминационни мачове в битката за шампионското място. Досега в турнира у нас се включиха 131 отбора и повече от 655 играчи, като за финалите в неделя "оцеляха" тимовете на "4-те Пейки", "Creative" и "Пълдин" - Пловдив; "БулМаркет", "Сантяго" и "Revolution" - Русе; "Furious", "Болярска схема" и "Фанатиците" - Велико Търново ; "Фантастико", "The Squad" и     Трикольорите” - Бургас ; "Перспектива”, "Авангард”, “Stoke City” – Благоевград ; “Obrigado”, “NutMeg Boys”, "Анонимните” – Стара Загора. Приветстваме ги на софийска територия и ги очакваме с нетърпение!

В събота преди големия финал, ще се изиграе и последната квалификация от тазгодишното издание на турнира – тази в София. В нея се очакват повече от 30 нахъсани отбора, които ще се впуснат във футболните битки с "Неймарска" лекота.

Мечтата на всеки участник, разбира се, е тази за първото място – отборът-шампион печели правото да представи България на международно ниво и заминава за родния град на Неймар - Прая Гранде в Бразилия. На 7 и 8 юли тази година там ще мерят сили с най-добрите сред участвалите 21 792 отбора от 53 държави в алтернативния футболен формат. Те ще дадат всичко от себе си, а най-добрият отбор, световният шампион на Neymar Jr's Five, ще бъде възнаграден с посещение на гости на звездата в Барселона.

„Играта е забавна, бърза и много технична“, казва бразилската футболна звезда за формата, вдъхновен от уличния футбол в родната Бразилия. В Neymar Jr's Five се играе в отбори от петима, всеки гол „изважда“ един съперник, а теренът и топката са с намален размер с цел повече динамика. Забавлението на терените е гарантирано, в което отново се увериха и футболните фенове от 8 града в България.

Победителите на турнира от 2016 с дръзкото име „Комплексарите“ ще участват за втора поредна година. Кой ще стане шампион на България и ще има шанса да стигне до Бразилия по пътя към срещата с култовия нападател на Барса ще стане ясно тази неделя. Достъпът на футболния комплекс „Спортна София-Зона Б5“ е отворен за всички. Така че “bem-vindo”, както би приветствал на Neymar Jr's Five в България, феновете ще могат да следят мачовете на живо онлайн, а организаторите от Red Bull и партньорите от Nike са предвидили много награди за всички.
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки