Зенит представи Роберто Манчини

"Санкт Петербург е прекрасен град и съм сигурен, че ще се чувствам отлично тук", сподели италианецът

Зенит представи Роберто Манчини
Зенит представи новия старши треньор на клуба Роберто Манчини. Специалистът кацна днес в Санкт Петербург и даде интервю пред медиите, в което сподели амбициите си и коментира въпроси, свързани със селекцията на тима.
 
"Радвам се, че ще бъда треньор на Зенит. Санкт Петербург е прекрасен град и съм сигурен, че ще се чувствам отлично тук. Ще играем красив футбол, различен от другите отбори. Трябва да се запозная с всички футболисти и служителите в клуба. Целите са ясни - да станем шампиони и да се представим силно в Лига Европа", заяви Манчини.
 
"Човекът, който ме убеди да приема офертата на Зенит, е Сергей Фурсенко. Неговите думи бяха, че заедно ще изкачим Зенит на по-високо ниво. Утре ще определим окончателния състав на щаба ми, но в него със сигурност ще са Анатолий Тимошчук и Игор Симутенков", добави италианецът.
 
"Лимитът за чужденци не ме притеснява, вече съм се сблъсквал с това в Турция. Зенит има добра база от руски футболисти, така че не виждам проблем. Студеното време също не ме притеснява, не вярвам да е много по-различно от Манчестър", каза Манчини. 
 

"Не съм се отказвал от Дани. Много го харесвам като играч, но неговият договор с клуба е изтекъл и той е напуснал. Дали ще привлечем Златан Ибрахимович? Малко е вероятно", коментира Манчини. 

Договорът на италианеца е за 3+2 години.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки