Спортният директор на Берое пред Novsport.com: Няма клуб, който да не иска играч като Бербатов в състава си

"Той е добър приятел с нашето треньорско ръководство и се подготвя с нас, това е", отсече Валентин Грудев

Спортният директор на Берое пред Novsport.com: Няма клуб, който да не иска играч като Бербатов в състава си

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви пред Novsport.com, че се разграничава от всякакви спекулации в пресата, които са свързани с името на Димитър Бербатов.

Той обясни ясно и категорично, че в момента звездният нападател просто поддържа форма с тима, а в основата на това е неговото добро приятелство с треньорския екип на заралии.

Както е известно, наскоро се появи информация, че има оферта от Берое за нападателя и той вероятно ще я приеме, като ще остане в тима до зимата.

Спекулациите са породени от факта, че нападателят игра в една от контролите на тима. Той бе титуляр срещу Славия и дори вкара победното попадение за минималния успех с 1:0. Митко се разписа в края, а се очаква да играе и в други проверки на заралии.

"Ще го кажа по следния начин. Когато има нещо конкретно, тогава то ще бъде публикувано в официалния сайт на отбора. Новините около Берое се съобщават там, а не по вестниците", каза Грудев пред нашата медия, а ние го попитахме дали треньорът би желал да има в редиците си такъв футболист.

"Аз не знам някой отбор да не иска да има играч като Бербатов в състава си. Не искам обаче да коментирам това, което се пише по пресата. Той е добър приятел с нашето треньорско ръководство и се подготвя с нас. Това е", отсече той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки